Schrijf hier zelf een recensie.

 

Sabine Cürsgen
5 augustus 2015

vandaag wordt onze bink al een jaar en sta ik toch even stil bij de bevalling en zeker ook de super begeleiding tijdens mijn zwangerschap door deze dames. TOP

Lotte Haumann
10 mei 2015

Onze zwangerschap verliep niet helemaal volgens het boekje, maar de begeleiding was enorm betrokken en zeer kundig!

Hoewel alle dames enorm verschillen, was er met een ieder van hen een klik. Ik denk dat dit komt omdat ze allemaal enorm van hun vak houden, erg bevlogen zijn en er helemaal voor je zijn.

Mijn man (arts) is ook erg te spreken over de afviezen en begeleiding en vond alle dames ook zeer fijn in de omgang. Hij ging graag mee naar de afspraken terwijl hij dit van te voren niet had verwacht!

Mochten we weer zwanger raken, willen we graag weer door deze dames begeleid worden!

Hilde, Stéphanie, Angélique en Linda; enorm bedankt voor de afgelopen maanden en graag tot ziens!

Armand en Kim
9 april 2015

Lieve dames,

Bedankt voor de vakkundige en prettige begeleiding tijdens onze zwangerschap en bevalling. Jullie zijn super!
Groetjes Armand, Kim en Funs

Fabienne
20 februari 2015

Toppie!

Soula en Dimi
23 januari 2015

Lieve Dames,

Bedankt voor geweldige begeleiding tijdens mijn zwangerschap. Ik voelde me meteen heel prettig bij jullie. Helaas werd de bevalling overgedragen aan het azm waardoor we het niet samen konden doen. Maar bij de volgende hopelijk wel. Want jullie zien me terug hihi!!!
Ik zou jullie ook bij iedereen aanraden.

Kim Hoekstra
18 december 2014

Lieve meiden,

Onze Mees is alweer bijna 8 maanden oud, het is een heerlijk mannetje en alles gaat goed... Als ik naar hem kijk ben ik zo dankbaar en gelukkig. Nogmaals dank voor jullie begeleiding, jullie waren lief, attent en professioneel,.... Stephanie we zijn jou nog steeds heel dankbaar voor jou handelen tijdens de bevalling... 😉 Liefs van de familie Fledderus

Myriam Franssen
6 oktober 2014

Lieve dames,

Bedankt voor de open, vriendelijke en 'down-to-earth' begeleiding die we bij jullie hebben gehad tijdens mijn zwangerschap.
Ook nadat we naar de gyn werden verwezen ivm ons eigenwijze stuit-liggertje bleven jullie betrokken en hebben ons enorm gesteund tijdens het maken van de keuze wel/niet keizersnee.
Ik ben heel gelukkig dat ik (mede dankzij jullie) toch natuurlijk heb kunnen bevallen.
Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens..;-)

Groetjes, Myriam, Erik en Tristan.

Kyra Herben
8 augustus 2014

Super begeleiding gehad door deze lieve dames!!

Birgitte
4 augustus 2014

Lieve dames,

Het is alweer een jaar geleden dat Thiago geboren werd. Maar als ik terug denk dan ben ik echt zo blij. Hoe jullie die 9 maanden voor mij klaar hebben gestaan. De angst die er was door mij eerste bevalling, verdween helemaal door jullie. De bevalling die op het laatste moment aan de gyn overgedragen werd en waar Hilde toch bij bleef. En de enige was die slim genoeg was me gerust te stellen toen de vacuümpomp los schoot. Jullie allemaal super! Ik zal jullie niet meer zien, omdat ik klaar ben met kindjes krijgen, maar ik zal jullie bij iedereen aan raden!

Abdulahi en Knouz
4 juli 2014

Om te beginnen, zijn mijn vrouw en ik ontzettend blij met deze club die ons gigantisch geholpen hebben met 2 zwangerschappen van mijn vrouw. Bijna iedere persoon zal wel zeggen dat hun verloskundige praktijk top is, maar echt waar deze dames veroveren jouw hart meteen bij de kennismakingsgesprek met hun lieve, aardige en prachtige persoonlijkheid. Je voelt je meteen met hen verbonden (alsof je hen jaren lang kent) en als je dat gevoel hebt, dan is het de rest compleet.

Dames, bedankt voor alles wat jullie voor ons betekent hebben. We kunnen jullie niet genoeg bedanken.

Anke van Oss
25 juni 2014

Wij hebben de begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling als zeer prettig ervaren: persoonlijk, betrokken, behulpzaam, altijd bereikbaar voor vragen. Bedankt voor alles!

shirley dircke
10 juni 2014

Verloskundigepraktijk maastricht was de beste keus. Voelde me altijd gehoort door alle dames en staan letterlijk 24/7 voor je paraat. Ze gaan heel geduldig en lief met je om. Jullie zijn top!

Schrijf hier zelf een recensie.