Bezoekadres

Becanusstraat 15A 05

6216BX Maastricht

0433478700

Bij spoed, thuismeldingen uit het ziekenhuis en vragen in het kraambed

06-53358874

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je de verloskundige direct aan de telefoon nodig hebt. Bij vaginaal bloedverlies, buikpijn, minder bewegingen van de baby en ongerustheid is de dienstdoende verloskundige 24 uur per dag bereikbaar op het spoednummer.

Ook wanneer je denkt dat de bevalling begonnen is en bij vragen tijdens de kraamperiode bel je naar het spoednummer.

Bij geen gehoor zijn we in gesprek of kunnen we de telefoon even niet opnemen omdat we druk met een bevalling bezig zijn. Bel dan gerust nog een keer terug. Vaak hebben we je in de tussentijd al teruggebeld.

Kan iets niet langer wachten, roep ons dan op via de semafoon. (dit nummer hoor je als je de voicemail van het spoednummer beluistert)

Afspraken en vragen

043-3478700

Voor het maken van afspraken en het stellen van vragen, kun je ons bereiken op werkdagen van 9 tot 18 uur op bovenstaand telefoonnummer.

Als wij niet opnemen, hoor je onze voicemail. Dan zijn we niet in staat de telefoon op te nemen, we zijn in gesprek of we zijn niet op de praktijk. Spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in dan bellen wij je dezelfde dag nog terug. Spreek bij spoed nooit in, maar bel het spoednummer.

Contactformulier

Je kunt je ook per e-mail aanmelden voor de eerste controle. Gebruik dan dit contactformulier. Ook voor aanmelding voor begeleiding in het kraambed, wanneer je in de zwangerschap begeleid wordt door de gynaecoloog, kun je dit formulier gebruiken.

Aanmeldingsformulier

 

Verificatie