In onze praktijk werken 3 verloskundigen: Stéphanie Braun, Angélique Nijenhof en Hilde Coolen. We werken in een vast schema zodat we alle drie om beurten dienst of spreekuur hebben. Hierdoor leer je ons alle drie tijdens de zwangerschap kennen. Dat heeft als voordeel dat dan je altijd een bekend gezicht bij de bevalling hebt. We hebben geen praktijk assistente in dienst, dit betekent dat je altijd een verloskundige aan de telefoon krijgt als je ons belt. Wij vinden dit directe contact erg belangrijk omdat we meteen deskundige antwoorden kunnen geven op al je vragen.

Binnen ons team is ook een vervangend verloskundige werkzaam. Susanne Snelder is haar naam en jullie gaan haar zeker ontmoeten tijdens de zwangerschap. We stellen ons graag even aan jullie voor.

 

Foto van Stéphanie Braun

Stéphanie Braun

Ik ben geboren en getogen in Maastricht. Na mijn middelbare school ben ik in Kerkrade naar de vroedvrouwenschool gegaan, Al van kleins af aan wist ik dat verloskundige zijn, hetgeen was wat ik later wilde en dit is nooit veranderd. Nog steeds is het voor mij het heerlijkste en mooiste beroep dat er is! In 2004 was ik klaar met de opleiding en mocht me eindelijk  "verloskundige" noemen. …Lees verder

Ik ben geboren en getogen in Maastricht. Na mijn middelbare school ben ik in Kerkrade naar de vroedvrouwenschool gegaan, Al van kleins af aan wist ik dat verloskundige zijn, hetgeen was wat ik later wilde en dit is nooit veranderd. Nog steeds is het voor mij het heerlijkste en mooiste beroep dat er is!

In 2004 was ik klaar met de opleiding en mocht me eindelijk  “verloskundige” noemen. Na 6 weken te hebben waargenomen in het “Limburgse Heuvelland” kon ik me inkopen in deze praktijk! wat een geweldige kans: werken in “mien Mestreech”.

Zelf kan ik nu ook meepraten over het ouderschap want in november 2012 ben ik mama geworden van een prachtig manneke Funs!!

De voorbereiding op het ouderschap is een mooie, spannende gebeurtenis. Ik vind het een voorrecht om jullie hierin te begeleiden en te zorgen dat dit een periode wordt om goed op terug te kijken met natuurlijk een prachtig resultaat in jullie armen.

Foto van Angélique Nijenhof

Angélique Nijenhof

Nijmegen is mijn geboorteplaats. Voordat ik aan de opleiding voor verloskundige begon heb ik eerst de HBO-V afgerond. Daarna ben ik begonnen aan de Vroedvrouwenschool in Kerkrade. Nu kon ik beginnen aan mijn droom, ik wilde verloskundige worden!! Na mijn afstuderen kon ik me direct inkopen in een plattelandspraktijk in Grave. Daar heb ik een aantal jaren met heel veel plezier gewerkt. …Lees verder

Nijmegen is mijn geboorteplaats. Voordat ik aan de opleiding voor verloskundige begon heb ik eerst de HBO-V afgerond. Daarna ben ik begonnen aan de Vroedvrouwenschool in Kerkrade. Nu kon ik beginnen aan mijn droom, ik wilde verloskundige worden!!

Na mijn afstuderen kon ik me direct inkopen in een plattelandspraktijk in Grave. Daar heb ik een aantal jaren met heel veel plezier gewerkt. Voor mijn grote liefde verhuisde ik weer terug naar het zuiden: Lanaken, België. Zelf was ik zwangere in deze praktijk en tijdens mijn zwangerschap werd me gevraagd of ik hier wilde komen werken. Zo gezegd, zo gedaan want 1 januari 2005 werd ik officieel maat.

Ik ben trotse mama van mijn dochter Amber (2004), zoontje Jesse (2009) en sterretje Mare (2011).

Nog altijd ben ik me bewust hoe speciaal ons beroep is. Ik doe het dan ook met veel gevoel. Altijd heb ik gezegd dat als ik geen “kippenvel momenten” meer heb ik zal stoppen met dit werk. Dit is gewoon TE speciaal. Maar ik kan jullie zeggen: vooralsnog beleef ik nog veel kippenvel momenten.

 

Foto van Hilde Coolen

Hilde Coolen

Ik ben geboren in Oisterwijk, gelegen in het prachtige Brabant. Het Limburgse dialect is echter helemaal geen probleem meer voor mij want sinds 1997 woon ik al hier in het zuiden, Sint Geertruid. Samen met Frenk hebben we vier kinderen: Sven, Jordi, Famke en Aimée, dus twee jongens en twee meiden waarvan ik onze meiden op de wereld heb gezet, lekker thuis. …Lees verder

Ik ben geboren in Oisterwijk, gelegen in het prachtige Brabant. Het Limburgse dialect is echter helemaal geen probleem meer voor mij want sinds 1997 woon ik al hier in het zuiden, Sint Geertruid. Samen met Frenk hebben we vier kinderen: Sven, Jordi, Famke en Aimée, dus twee jongens en twee meiden waarvan ik onze meiden op de wereld heb gezet, lekker thuis. Het is een drukke bedoeling zeker in combinatie met het mooiste vak van de wereld: verloskunde. We moeten behoorlijk passen en meten in het dagelijks leven maar het is absoluut de moeite waard.

Ik ben sinds 2010 “maat” in deze praktijk en samen vormen we een gezellig en krachtig team.

Uit eigen ervaring weet ik dat het “papa en mama worden” een echt life-event is. Als ouders in spe probeer je je op allerlei manieren op de op de komst van je kindje voor te bereiden. Als verloskundige ben ik hier in een heel belangrijke spil en dat besef ik maar al te goed. Ik doe dan ook mijn uiterste best om dit avontuur samen met jullie tot een fijn, goed en onvergetelijk einde te brengen.

Foto van Susanne Snelder

Susanne Snelder

Ik ben opgegroeid in Amersfoort en voor de opleiding verhuisd naar Maastricht. Als klein meisje wist ik al dat ik verloskundige wilde worden en dat gevoel is altijd zo gebleven. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de academie in Maastricht en mocht ik mezelf verloskundige noemen. Wat een eer! Na waargenomen te hebben in verschillende praktijken in de buurt, kreeg ik de kans om in deze praktijk te starten. …Lees verder

Ik ben opgegroeid in Amersfoort en voor de opleiding verhuisd naar Maastricht.
Als klein meisje wist ik al dat ik verloskundige wilde worden en dat gevoel is altijd zo gebleven.
In 2012 ben ik afgestudeerd aan de academie in Maastricht en mocht ik mezelf verloskundige noemen. Wat een eer!
Na waargenomen te hebben in verschillende praktijken in de buurt, kreeg ik de kans om in deze praktijk te starten.

Ik kan ontzettend veel plezier en energie halen uit het begeleiden van zwangeren en hun partners. Voor mij is elke zwangerschap uniek en de geboorte van elk nieuw wondertje bijzonder. Ik neem dan ook graag de tijd om jullie om een betrokken en persoonlijke manier te begeleiden, omdat ik me heel goed besef hoe speciaal deze periode voor jullie is.
Ik vind mijn beroep fantastisch en deze voorliefde wil ik graag met jullie delen!

Zelf heb ik nog geen kinderen, dus voor nu geniet ik van jullie kersverse geluk!
Tot binnenkort!